Kursor

Free Mouse Click MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Fontosabb Címkék

arsenal (10) barca (30) film (25) foci (60) hír (80) ingyen (30) játék (23) konzol (10) letöltés (37) online (40) pc (25) real (10) realmadrid (11) zene (14) Címkefelhő

Zene


 

F-1: óvatosságra intenek a sztárok!

styl3r00d 2010.05.14. 17:03

 

Csütörtökön Alonso volt a leggyorsabb

Hatalmas csatát és Ferrari-sikert hozott az első és a második szabadedzés a 61. Formula-1-es világbajnokság Monacói Nagydíján. Mindkét alkalommal az összetettben kétszer győztes Fernando Alonso bizonyult a leggyorsabbnak Sebastian Vettel (Red Bull-Renault) és Robert Kubica (Renault), valamint Nico Rosberg és Vettel előtt. A vasárnapi Spanyol Nagydíjon győztes Mark Webber negyedik, illetve tizedik lett a nyitó napi tesztelésen.

 

NYILATKOZATOK A MONACÓI NAGYDÍJ FOLYTATÁSA ELŐTT:

MICHAEL SCHUMACHER (MERCEDES GP), AKI GYORSAN RÁÉRZETT A PÁLYÁRA:

„Egyértelműen azt mondhatom, hogy különleges hely a monacói pálya. Szerencsére gyorsan megéreztem a ritmusát, visszajöttek a régi emlékek, különösen a hosszabb etapokon. Magabiztosak várhatjuk a szombatot, jól vezethető autóval szerepelhetünk. Néhány csapat előnyben van a csúcssebességet illetően, de csak más pályákon. Itt még nem éreztem ezt, így a mezőny tagjai közelebb kerültek egymáshoz. Nagyon érdekes lesz az időmérő, alig várom!”

SEBASTIAN VETTEL (RED BULL-RENAULT), AKI SZOROS CSATÁT VÁR:

„Rengeteg kört tettem meg az edzéseken, ez nagyon fontos Monacóban. Az autóm rendben van, de most még nehéz lenne jósolgatni a köridők alapján. Egy dolog azonban már most egyértelműnek tűnik: a négy topcsapat között alig van különbség, tizedek határoznak a helyezésektől, és annak sincs olyan nagy jelentősége, hogy teli vagy üresebb tankkal megyünk. Az elmúlt futamokon remekül szerepeltünk az időmérőn, remélem, szombaton is ez lesz a helyzet.”

LEWIS HAMILTON (MCLAREN-MERCEDES), AKI AGGÓDIK A Q1 MIATT:

„Nehéz feladat vár ránk az időmérő első szakaszában, hiszen rengeteg autó lesz a pályán. Fogalmam sincs, hogy mit várhatunk, csak remélni tudom, hogy mindenki tiszteletben tartja majd a többieket. Természetesen mindenki gyors kört akar majd menni, bízom benne, hogy mindenkinek gond nélkül sikerül majd ezt teljesítenie. Csütörtökön minden rendben volt, szóval nem vállalkozunk lehetetlen feladatra. Mindent megteszünk azért, hogy a versenyzői eligazításon tökéletesen lefektessük a szabályokat!”

BERNIE ECCLESTONE, AKI JELENTŐS ÖSSZEGGEL RÖVIDÜLT MEG:

„Bolond voltam, mert a szezon előtt arra fogadtam, hogy Jenson (Button) és Michael (Schumacher) sem nyer idén futamot. Most pedig üres a zsebem…”

FELIPE MASSA (FERRARI), AKI MAGABIZTOSAN VÁRJA A FOLYTATÁST:

„Jól érzem magam az autómban. Sokkal vezethetőbb, mint Barcelonában, amikor elsősorban a tapadás hiánya nehezítette a dolgomat. Pozitívabb tapasztalataim vannak, nyugodtan mondhatom, hogy tízszer kedvezőbb a helyzetem az első és a második szabadedzés után, mint Barcelonában volt. Ez jó jel a hétvégére, remélem, nem is változik a helyzet.”

ROBERT KUBICA (RENAULT), AKI A FUTAM „SÖTÉT LOVA” LEHET:

„Remekül ment a szabadedzéseken az autóm, nem ért semmilyen negatív meglepetés. Néhány dolgon még javítanunk kell, de a pénteki szünnap elég időt ad erre. Bármi megtörténhet a folytatásban, főleg itt Monacóban.”

 

Címkék: hír f1

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://styler00d.blog.hu/api/trackback/id/tr552003233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása