Kursor

Free Mouse Click MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Fontosabb Címkék

arsenal (10) barca (30) film (25) foci (60) hír (80) ingyen (30) játék (23) konzol (10) letöltés (37) online (40) pc (25) real (10) realmadrid (11) zene (14) Címkefelhő

Zene


 

Újabb Gears of War 3 infók!

RoaCh 2010.05.17. 21:57

Vártuk már a legújabb Game Informer magazint, hiszen egy exkluzív Gears of War 3 cikk is található benne. Nem is kellett a kikerülése után sokat várni, máris az interneten olvashattuk a legfőbb információkat az Epic sorozatának legújabb darabjából.

 

A Delta Squad nincs többé, jelenthetjük ki bátran. Marcus és Dom ugyan elválaszthatatlanok, de két új taggal bővült megdönthetetlen "duovirátusuk". Az egyik a már trailerben láthatott kemény hölgyemény, Anya Stroud, a másik pedig Jace Stratton, akiről még semmit sem tudunk.

 

Nem kell átkozni még senkit, Cole és Baird sem megy messzire, ők is ott lesznek és osztani fogják az ólmokat a Locustokba.

 

Jó hír, hogy a harcok közepette immáron képesek leszünk cserélni a fegyvereket társainkkal, tehát nem kell már annyit idegen fegyverekkel operálnunk, maradnak az emberi darabok. Ez utóbbiak repertoárát két újabbal fogják gazdagítani. Az egyik a Pendulum Wars előtti érából való, egy bajonettel ellátott Lancer, mely kiváló lehet a közelharcban.

 

A másik fegyver egy "digger launcher", amely piranha-szerű kreatúrákat vet magából, melyek pillanatok alatt átrágják a célpontot.

 

Két új Locust kasztot is megemlítettek, az egyik gránátos lesz, míg a másik egy hatalmas, organikus katapult. Hát tényleg nem lesz könnyebb a játék...

 

A magazin többek között kipróbálhatta az Arcade módot, a játék úgynevezett trükkös módját, ahol a Gears of War 3 fatális fordulatot vehet. Megváltoztatható gravitáció, nagy fej mód (könnyebb a fejlövést így osztani) és még sorolhatnánk. Egy komplett statisztikai rendszert is kapunk itt, láthatjuk barátaink, hogy teljesítettek, szóval valami Shadow Complex-szerűt.

 

A többjátékos szekció tekintetében két új pályát erősítettek meg: az egyik egy kopár szemétdombra hasonlít, a másik pedig az Overpass, mely Jacintho romjaiba kalauzol el minket.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://styler00d.blog.hu/api/trackback/id/tr982011424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása